dilluns, 28 d’octubre del 2013

Hallowcast 2013

Sempre ens diuen que si a tot. Aquesta vegada vam tenir una idea genial, un cop més! Vam proposar fer una urban halloweenera perquè vam veure-hi més colors... però les Gildes són de tradició i van voler que hi hagués castanyada! Així que vam crear dos equips: unes gildes eren castanyeres i altres bruixes de Halloween. Cada equip tenia un banc i un arbre per guarnir, i entre els dos móns... una garlanda! Teníem un repte, no parar!!! On el vam localitzar? A la plaça Víctor Siurana, just a la entrada del rectorat!

Hem estat setmanes treballant, i un diumenge abans vam quedar per teixir i tenir enllestits els dos bancs. Són fantàstiques les Gildes i molt però que molt treballadores. I res hauria estat possible sense l'ajuda de LANAS STOP, una vez más MIL GRACIAS POR CONFIAR EN NOSOTRAS!
Hem rebut feina teixida de gent que no ha pogut venir, de Gildes que treballaven o que tenien plans familiars ineludibles! Han treballat per la causa els i les nostres amics teixidors de Sant Joan de Déu, d'Almacelles. A tots ells milions de gràcies!!! Ens omple d'alegria que la gent es prengui amb tanta il·lusió els reptes de la guerrilla. 

Arriba el dia esperat i estem totes allà clavats quarts de nou. Amb escala, agulles, tisores i totes les ganes del món. Aquest cop vam rebre la visita de la TV3, tenien ganes de saber què fem, com ens organitzem i sobretot qui som i com ho gaudim!!! Aquest migdia al comarques de TV3 a la conexió de Lleida han posat el reportatge i estem loques d'alegria!!!! Us en pengem l'enllaç al facebook quan estigui a la carta!
Van ser dues hores intenses de feina, però el resultat va ser el més satisfactori possible. Crec que cap de nosaltres s'imaginava res tan espectacular! Aquí en teniu el resultat, què us sembla? Si voleu veure la totalitat de les fotos les teniu al nostre facebook
Un cop fet, com sempre, ens mereixem un photocall com Déu mana amb les nostres obres d'art, perquè malgrat les nostres esperances... no sabem quant durarà. Aquest cop però, hi vam deixar una nota explicant que VAL PER UN SOMRIURE, per què no el repartim? Esperem que sorgeixi efecte i que ho puguem anar a recollir!
Un cop més, GRÀCIES GRÀCIES I MIL GRÀCIES a totes les Gildes, les que vau poder venir i les que no però que vau pensar en nosaltres, en les companyes de SJD, a la Vanesa que va venir en família just a temps de fer-nos unes fotos de grup increïbles, als periodistes de TV3 que es van portar tan i tan bé amb nosaltres i van tenir tota la paciència del món, a tota la gent que ens ha felicitat a través de les xarxes socials perquè no saben com ens recomforta saber que la nostra feina agrada!!!! A tots i totes MIL GRÀCIES!

Aquesta acció té una dedicatòria especial. Totes les Gildes hi volem tenir un record al Sr. Antonio, el nostre teixidor de telars particular de Sant Joan de Déu. Fa unes setmanes que ens va deixar, va marxar sense avisar i ens ha deixat un buit molt gran a totes. Esperem que allà on sigui, no pari de crear tel·lars tan increïbles i que gaudeixi de la nostra Hallowcast perquè és tota per ell. 

Teixidores del món! No parem, per tant necessitem mans actives i il·lusionades. Si voleu formar part d'aquesta família llanera escriviu-nos un missatge privat al facebook o un correu al nostre gmail: laguerrilladelgilda@gmail.com US HI ESPEREM!

Editem i us deixem l'enllaç al vídeo del telenotícies!!!! VISCA LA GUERRILLA!!

8 comentaris:

  1. visca la guerrilla!!!! que genial, que fantàstic que tot!!! amunt la guerrilla amuuuunt!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. fantàstica tuuuuuuuuuuuuu!!!!! gràcies a tu també té vida la guerrilla!!!

      Elimina
  2. aiss que mones totes :D cada cop feu coses millors i amb més ressó! no hi ha qui us pari. Molts petonets guerrilles!!

    ResponElimina
  3. Ois, noies! quin bon rotllo desprenen les imatges! I la dedicatòria, què bonica! Enveja i emoció sento al veure les imatges, com m'agradaria poder ser a tot arreu quan es fan coses com aquestes! felicitats! Molt bona feina!

    ResponElimina
    Respostes
    1. a la propera t'avisem i t'esperem!!! jijijiji gràcies guapi!

      Elimina
  4. Que fotos mas bonitas!!besos
    dezazu.blogspot.com.es

    ResponElimina