diumenge, 24 de novembre de 2013

VA PER LES DONES!

Ja us vam explicar en un post anterior que estàvem liades en un gran projecte junt al Casal de la Dona. Volíem fer una urban lila, molt lila, per tal de reinvindicar la força de les dones el proper dia 25 de novembre, DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE. I el dia ha arribat.

Després de molts dimarts de feina, de treballar a casa, d'idear i pensar la millor manera, avui era el gran dia per recollir la feina feta i posar la Plaça dels Fanalets de Sant Jaume el més lila i més bonica possible. I hem reunit un molt bon equip!
Per això vam pensar en fer una gran cortina de cadenetes de 5,80 metres de llargada que penjarien des de dalt del mur. I si, després de desfer nusos i superar algun que altre entrebanc, la cortina ha quedat genial!!!! 
Hem folrat tots els arbres de la plaça amb uns quadradets liles preciosos, teixits per mans expertes, treballadores i sàvies. 
També hem tingut bonics murals fets per les senyores del Casal de la Dona, meravelles amb missatges de serenor, demanant PAU, AMOR i NO VIOLÈNCIA. 
Un gran tapís de patchwork, i és que aquestes senyores són unes artistes amb les mans i la imaginació!!!! 
De les nostres cadenetes també penjaven missatges, recordant-nos sempre que som totes princeses. Gràcies Martina, que no ho oblidi cap dona del món. 
I finalment un gran llaç lila, teixit entre totes les dones del Casal i guerrilleres del Gilda, sense oblidar i agraïnt inconmensurablement les aportacions de Sant Joan de Déu i de totes aquelles persones que ens han fet arribar la seva feina per aquesta gran urban.
Ha estat genial! Com sempre agraïm també a Lanas Stop la seva col·laboració, a l'Ajuntament pel seu suport, a les noies del Casal de la Dona pel seu èmfasi durant aquestes setmanes i a les Gildes que com sempre han respòs de la millor de les maneres. GRÀCIES.

Si voleu veure com ha quedat la plaça demà a les 11h és l'acte oficial, per tant esteu tots i totes convidats a gaudir d'aquest dia de lluita i durant la resta de l'any... recordem-lo i continuem lluitant. 
Aquí us deixem la nota de premsa de l'Ajuntament i al nostre facebook podeu veure totes les fotos!!

Un secret? Avui ho hem tornat a recollir tot ;) no ens ho prendran! El dia gran és demà, la festa de celebració és demà i estarà tot visible! No us ho perdeu! I si voleu anar a ajudar a les 9h seran allà de nou per tornar a muntar-ho toooooot, GRÀCIES!!!

4 comentaris:

  1. Hola Esther. Muchas gracias por tu comentario. Te informo sobre las gargantillas. No las he dejado en ninguna tienda, bueno solamente una tienda de Madrid tiene una, porque llevan mucho trabajo y al ser un poco más caras que las otras, es muy difícil venderlas en tiendas. Pero si te interesa alguna puedo mandártela por correo. Petons

    ResponElimina
  2. Uooh! Justament demà haig de venir a Lleida! A veure si m'hi puc passar, segur que en directe impressiona més! Bona feina!

    ResponElimina