diumenge, 6 d’octubre del 2013

S'aixeca el teló!

La tardor ja és aquí i amb ella la guerrilla, les ganes de compartir l'hora d'esmorzar dels diumenges i ajuntar-la amb l'hora del vermut. Això és vida! 

Avui hem iniciat la temporada, encara en terrasseta però pensem que ja serà la última. Feia fresqueta, la pròxima ja buscarem el resguard a dins, avui de moment hem demanat begudes calentetes mentre patíem a fora! 

Érem una bona colla, cares noves i altres de molt habituals. Com sempre la gent ens mira i remira i pregunta!!! I avui fins i tot han revisat el què feïem cadascuna de nosaltres, sense perdre detall. Inclús una senyora s'ha apuntat en un paper el nostre nom per buscar-nos al facebook i poder venir a la propera. 
Un goig tot plegat!!!! 
Cadascuna amb la seva labor, totes a una en la propera urban secreta (shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiissssssssssssht!!!!)! 

Una de les coses per les que anyorarem l'estiu és perquè les nostres guerrilleres perrunes no poden ser-hi a dins amb nosaltres, com avui ha estat la Lu. Bé, a no ser què... no sabeu pas d'alguna cafeteria on acceptin gossetes tan boniques???? Acceptem suggerències ;) 
D'altra banda, avui hem fet presentacions i se'ns han ajuntat unes quantes Misios!!! Què us semblen? I això no queda aquí... n'hi ha més en camí... però de moment: TOP SECRET. Som guerrilleres i no ho podem explicar tot!!!
 Us esperem a la propera, no us faci mandra!!!

2 comentaris:

  1. un matí com sempre genial i amb la millor de les companyies que es pugui desitjar!
    La Lu i la resta de gossets/tes de la guerrilla mereixen venir! que algú ens digui on podem anar! sisi!
    i les misios... formarem un exèrcit!! son totes precioses!

    ResponElimina
  2. Estic molt contenta d'estar entre vosaltres, m'ha agradat molt compartit llanes, punts i experiències!!! és molt millor de lo que m'esperava!!! MOLTES GRÀCIES!!!

    ResponElimina