diumenge, 28 de febrer del 2016

Animac 2016 Futurs Femenins ♥

Ja és el segon any que venen la Francesca i el Blai, ànima de l'Animacrea, i ens conviden a gaudir de l'Animac. Sempre reben un sí immens de les Gildes. I és que ens encanta passar la tarda del dissabte de la Mostra teixint a la Llotja.  
Així va ser com ahir vam passar unes horetes, envoltades dels tallers més diversos sobre animació i creació. Allà estàvem nosaltres a la vista dels curiosos que s'apropaven a veure què teixíem, què sortia de les nostres agulles.  

L’any passat vam teixir el gran elefant símbol de la mostra 2015. Creiem que des d’aquell dia el nostre vincle i estima cap a l’Animac serà indestructible. Per això suposo que sempre més direm que sí. Que sí a gaudir d’un espai tan agraït, que sí a compartir la tarda del dissabte entre tallers tan creatius, que sí a gaudir del millor cinema d’animació. I tot això és possible perquè les Gildes, les guerrilleres, MAI diem que no!
Va ser una tarda genial, GRÀCIES a totes per venir, omplir la taula i ser presents a l’Animac. I parlant de ser presents... Si aneu a la Biblioteca Pública de Lleida, a partir d’ara, SEMPRE podreu veure un elefant llaner de coloraines... L’han adoptat al claustre i enlloc hi serà més feliç!!!

L’any que ve... més! I si voleu un tastet de la jornada d'ahir, al nostre facebook podeu trobar les fotos. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada