dissabte, 7 de novembre de 2015

2a Edició LlanaFilm

Qui va dir q les segones parts no son bones??? Ahir vam fer la segona sessió de llana film i ens vam sentir com a casa, però amb glamour! Com sempre al Funatic ens tracten com a reines i tenen una paciència infinita amb el torbellino de les Gildes . Vam arribar ben d'hora i ens vam trobar amb noves incorporacions. Noves cares amb el seu bigoti teixit preparat i labor a punt per la sessió de cine. Gildes noves!
Ens van oferir un súper pel·liculon on es tracta un tema molt seriós amb un delicat sentit de l'humor. Vam veure Truman. Una pel·lícula molt adient per qui som les Gildes. Persones fermes en el fons i dolces en la forma! Amb la dolçor de la llana anem escrivint el camí que triem.3, 2, 1... acció! I no s’apaguen els llums, i comença la peli i ens posem a la labor. Silenci, sí, perquè mirem la peli i comptem punts. Un gaudi total! A més hi va venir gent, espectadors no teixidors, que van acceptar veure la peli amb  llum i envoltats de teixidores a la feina. Això si que és un subidón!
I pels que van arribar a la següent sessió, vam deixar-hi els moustachos allà com a regal de la nostra visita i com a celebració del Movember. 

Les estones entre Gildes sempre passen volant, sempre! I cadascuna que arriba ens sembla millor que l’anterior, i de cada trobada ja en surt la següent perquè ens morim de ganes de compartir vivències i fils. Així és que... la propera ja està en marxa!

Gràcies a totes per venir, per teixir al cine, per il·lusionar-vos amb cada nova proposta. Gràcies! Us deixem aquí només un tast de les fotos, com sempre ja sabeu: l’àlbum complet al nostre Facebook

2 comentaris:

  1. Va ser geniaaaaaaaal! i realment va passar ràpid, ràpid,,, sempre amb ganes de més! Gràcies Gildes per ser tant estupendes!

    ResponElimina
  2. Quina passada, espero que es repeteixi!!!

    ResponElimina