dilluns, 5 d’octubre del 2015

#compartintpensaments

Després de cada acció, i no aniríem tan lluny, durant cadascuna de les nostres accions ja estem pensant en la següent. Creiem que és el “subidón” que ens produeix “el moment guerriller” que ens fa desitjar que no s’acabi mai, que n’hi hagi un altre tot seguit.

Així és com apareixen les nostres idees. Sempre intentant que hi hagi una dedicació a algú, que sigui en “honor” a algú o “dedicat a” perquè ens agrada fer sentir especials als altres, escollir col·lectius que necessitin del nostre somriure, que els puguem posar color a la vida mitjançant la nostra llana.
Aquesta vegada hem pensat en els docents. Els lluitadors que tenen el futur a les seves mans, als què els hi arriben els petits i no tant petits amb fam de saber, amb la il·lusió de conèixer. És un camí molt llarg el de l’ensenyament i són ells els què ajuden a conduir els coneixements. I els docents dels futurs docents? Brutal, la tasca que fan! Per això vam pensar en una urban allà, a la Facultat d’Educació. I d’aquí vam acabar al dia del docent, avui mateix, i d’allà a teixir un camp de pensaments.
Així hem passat l’estiu, fins avui, teixint pensaments i pensaments i pensaments llaners. Aquest matí ben d’hora hem fet la plantada, desitjant sorprendre als docents més matiners que hi apareguin.

No negarem el nostre neguit per la brevetat de les nostres accions… i aquesta vegada hem tingut una idea i hem deixat un missatge explicant-la. Es tracta que aquells que no se’n puguin estar d’agafar-ne un, en facin una foto amb una frase, amb un pensament de futur real. Convertint així el nostre pensament llaner en realitat. Esperem les fotos al mur del nostre Facebook amb el hashtag #compartintpensaments. Quina il·lusió ens faria rebre’n a dojo!!!!
Us n’hem deixat 286. Per vosaltres de les guerrilleres. Feliç dia del docent!

No podem marxar sense agrair a les Gildes el seu esforç, dedicació , força i il·lusió, és emocionant! Gràcies. També agrair a Lanas Stop la seva donació de llana per aquesta urban, ¡Gracias! I gràcies finalment a totes aquelles persones que, desinteressadament, estan sempre al nostre costat en la lluita!
Gràcies a tots/es!!! Passeu per la Facultat i gaudiu del camp de pensaments, compartiu-los amb nosaltres!!!
Fins molt aviat!!! Visca la Guerrilla del Gilda! 

2 comentaris:

  1. com sempre, formar part de la Guerrilla és motiu d'orgull i aporta moments de gran satisfacció. crec que és la primera urban a la que no puc venir peró ho he viscut tant inteensament a través de les xarxes... sou i sereu sempre fantàstiques i espero ser velleta velleta i seguir sortint al carrer amb vosaltres per guerrillejar!!!!

    ResponElimina
  2. Bona tarda,

    Em fico en contacte amb vostès com a gerent de la Federació d’Associacions de Comerciants de l’Eix Comercial de Lleida per fer-los una proposta d’acció a la nostra zona comercial de cara al proper any 2016.

    He visitat la seva plana de facebook i crec que s’assembla molt a lo que nosaltres estem buscant. No tinc encara molt clar per quin mes seria, perquè suposo que si arriben a un acord i l’acció els hi encaixa, s’hauria de parlar quan ens va bé de fer-ho a les dos parts.

    La idea seria la de adornar la nostra zona comercial amb ganxet. Adornar arbres, papereres, bancs fent una demostració d’aquesta tècnica tan artística. (adjunto fotografies del que havíem pensat). Per començar podríem adornar avinguda blondel, perquè té bastant mobiliari urbà.

    Aquesta es la idea que tenim i voldria saber si això ho veurien viable, la seva disponibilitat i el preu per les hores i hores de feina que tindria tot això.


    Si ho troben interessant podríem trobar-nos un dia per parlar de tot plegat.

    Espero em puguin dir alguna cosa al respecte. Moltes gràcies pel seu temps.

    Cordialment,








    Judith Gonzalez Molina

    Dinamitzadora Eix Comercial de Lleida

    C/ Major, 56, 2ona planta

    Tel. 873498200

    Mòv. 699185901

    nota: els hi he enviat un mail a l'adreça laguerilladelgilda@gmail.com, però em retorna, per això els hi escric per aquí. Moltes gràcies.


    ResponElimina