dijous, 25 de setembre de 2014

La guerrilla per al NO A L'OBLIT

Som unes guerrilleres compromeses, pensem que sempre ha estat un gran lema per nosaltres: el per què fem el què fem. Sempre en volem gaudir i compartir el teixit,  però també volem que aquells més propers en rebin les satisfaccions. 

En aquesta ocasió plantejant els temes per la tardor, un cop acabat l'estiu, vam tenir clar que la propera guerrilla era per a ells, els malalts d'Alzheimer i les seves famílies que tant pateixen l'oblit. 

D'una manera o una altra moltes Gildes hem viscut aquesta malaltia molt d'aprop, sabem el què és i sobretot el què deixa de ser quan aquella persona estimada va marxant a poc a poc del nostre costat. Per això hem volgut guerrillejar per ells, per a que ningú els oblidi i per mantenir viva i present la seva memòria. 

Ens vam posar en contacte amb l'Associació de Familiars de malalts d'Alzheimer i els hi va encantar la nostra proposta. Així que endavant. Com sempre mobilitzar a les Gildes ha estat feina fàcil i aquelles que han volgut han participat i s'han esforçat com sempre, un honor treballar amb elles! 

Aquest cop KATIA ens ha facilitat tota la llana per la urban knitting, sense el seu ajut no hagués estat possible, per tant un gràcies immens!!!! 

Vam escollir la plaça dels caragols a Cappont, Blas Infante per ser més exactes, i després de dos mesos de teixir, organitzar, mesurar i preparar, ens trobàvem el dia 21 de setembre a les 10h del matí, paraigües en mà per folrar la plaça, ENDAVANT!
Va ser la nostra primera guerrilla sota la pluja, val a dir que també té el seu encant, i a més en quant vam acabar va sortir un sol radiant... Necessitava els caragols radiants per lluir! 

Vam penjar un cartell explicatiu per tal de que els "amics", que sempre ens buiden les urbans ,tinguessin una mica més de respecte i hem de dir que a dia d'avui gairebé ho tenim tot intacte, gairebé no vol dir que no haguem perdut peces!! Però n'estem més que satisfetes. 
Va ser una guerrilla emotiva i lluitadora i com sempre les Gildes van respondre immensament bé. Al dia següent la premsa se'n va fer ressò i vam veure persones a la plaça fent-se fotos i recordant i sabent per a qui era la nostra reivindicació. Hi ha guerrilla millor? GRÀCIES GILDES, un cop més.
Ja preparem l'octubre i el novembre i hi haurà sorpreses... Animeu-vos a teixir amb nosaltres, som una gran família i us en informem de tot al nostre facebook, on també podeu veure la totalitat de les fotos. 

1 comentari:

  1. Bravo la guerrilla! Realment som una gran família i n'estic orgullosissima d'ella! sempre amut!

    ResponElimina