diumenge, 6 de juliol del 2014

3a edició Mojitos & Knitting

Començat l'estiu és difícil retenir a la gent a la ciutat el cap de setmana, la gent fuig de la rutina dels carrers de sempre. Tot i així, vam fer grupet i ahir a la nit érem 7 valentes les què ens vam aventurar a tornar a teixir a la fresca.

Vam fer convocatòria al Lola, ben acollits com sempre per la Natàlia i el seu equip. I vam estar teixint un parell d'horetes ben bones, compartint les labors de totes: que si jerseis d'estiu, d'hivern, jaquetes, tapetes, xals, banderins... Totes a una mirant i ajudant a la resta, discutint si 77 o 84, si per dalt o per baix...
Ja ens veieu ben acomodades als sofàs de la terrassa compartint el què més ens agrada fer.
Del després ja no hi ha fotos, vam sopar i vam fer uns mojitos. Se'ns van fer les dues de la matinada entre converses i converses i riures i és que ser una Gilda té aquestes coses, unir gent totalment diversa, totalment desconnectada en el seu dia a dia i amb un punt d'unió basat en la llana, i allà ens teníem compartint racons de vida.
S'ha de repetir, vam dir! I tant, però malgrat sigui difícil, esperem retrobar-nos Gildes, esperem aquelles cares noves que ahir no es van atrevir a venir, esperem Gildos, animeu-vos! Ja pensem en la propera, us avisem, estigueu atents al facebook!

1 comentari:

  1. que be oi!!! s'hi està molt be teixint a la fresca!!! s'ha de repetir segur!
    gran guerrilla! la millor de món!

    ResponElimina