dimarts, 17 de juny del 2014

Dia Internacional de Teixir en Públic 2014

Després de quedar enlluernades per la nostra coronació a la Seu Vella, no podíem escollir un lloc millor per celebrar el Dia Internacional de Teixir en Públic. En Pep Tort ens ho va posar extremadament fàcil una vegada més, així és que ens vam posar a organitzar el dia: cartell, convocatòria, xarxes... Som-hi!
Arribat el gran dia veieu que érem una bona colleta de Gildes, animades i fantàstiques com sempre! Vam fer un cercle al claustre de la Seu Vella i vam estar la mar de fresquetes, fins i tot hi havia instants en què buscàvem el solet, si si com ho sentiu!
El lloc va ser immillorable, sempre ens hi trobem com a casa i hem d'aprofitar que tenim aquest tresor tan apropet per fer el què més ens agrada: treure la labor i fer la xerradeta. No hi ha res millor!
En aquesta ocasió el rei va ser el xal i les Gildes estaven engrescades treien patrons de xals diversos i fent provatures de fils i llanes. 
Cares conegudes i altres de noves, i com ens encanten les noves incorporacions!!! Si, si, veniu i torneu si us plau! Estarem més que encantades, però torneu!!!
I com no podia ser d'una altra manera, tanquem el començament d'aquest cicle de col·laboracions amb la Seu Vella amb uns regalets als nostres Gildos d'honor. En Pep Tort, l'Abraham i el Jaume per tota la tasca d'esforç, d'organització i de suport amb el nostre tapís de coronació. I al Llorenç Melgosa pel reportatge de fotos d'aquell dia que ens està preparant... estem a l'espera de la meravella. Mil GRÀCIES Gildos, sense vosaltres no ho hauríem aconseguit. Els hi vam teixir un coll a cadascú, per a que el proper hivern pensin en nosaltres els dies de més boira per la plana :) I la xapa, que no falti!
Va ser un dia fantàstic, no hi ha ni lloc ni companyia millor, impossible!!!! No vau venir? Doncs estigueu atents/es a la propera, si ens seguiu al nostre facebook no us perdreu res! 

Gràcies a totes les Gildes per fer possible toooooooooot el què proposem amb tant carinyo ♥

5 comentaris:

  1. continuo sent la comentarista més fidel???? siiiiiiii!!!
    noies! que be m'ho vaig passar! va ser genial i fantàstic!! gairebé no vaig tocar les agulles peró hi havia tant per explicar, tants patrons per compartir, tants projectes acabats i en ment per recordar, ensenyar o exlpicar!! genial!! haurem de fer maratons per a que ens doni temps de fer-ho tot!!!

    pd: soc la sarah!!

    ResponElimina
  2. Un plaer per a mi i per ma mare. Molt bona companyia, l'enton preciós. Gràcies.

    ResponElimina
  3. M'encanta la ubicació! Segur que va ser genial!

    ResponElimina