dilluns, 2 de desembre del 2013

CREATIVA BARCELONA

Vam estar tot l'estiu dedicades en cos i ànima al nostre mural per la fira Creativa! Vam fer una trobada per teixir tots els caragols, a bon ritme i amb mojitos inclosos! Vam passar tardes al Niu unint totes les parts de gespa, de cel i de Seu Vella. I no vam estalviar en detalls: rossetons, rellotge i fins i tot la cigonya amb el bebé!  

I per fi, aquest diumenge arribava el GRAN DIA, la primera trobada nacional de grups d'Urban Knitting. I allà estàvem nosaltres, les Gildes, almenys una representació! 

Només arribar vam poder gaudir del nostre mural molt ben envoltat, meravelles de tapissos d'arreu! La rebel·lió de les llanes del Pla d'Urgell, de Badalona, de Barcelona, Zaragoza, Valladolid, Madrid... magnífic!!!
Ens va fer una il·lusió increïble veure'l allà penjat i com la gent li feia fotos i deia: mira si és la Seu Vella de Lleida! Pell de gallina!

I havia un ambient impressionant, desenes i desenes de teixidores preparant la urban de la fira, folrant una escala amb els quadradets que portàvem teixits des de casa! Continuem amb la pell de gallina, vam cosir, unir i unir i unir i sobretot vam compartir el caliu de la trobada. 
Vam passar-hi tot el dia i va ser fantàstic, les Gildes som puro nervio!! jiji I vam comprar, voltar i riure tot el sant dia. Memorable, si senyor!! A més que vam veure tantes meravelles que hem tornat a casa amb moltes idees!
Agraïm a Lanas Stop la seva col·laboració, tant amb el nostre mural com amb la urban de la fira, mil gràcies a la Montse de l'Urban Knitting Zaragoza per tota la organització i per fer possible aquesta gran trobada. I com sempre, mil gràcies a les Gildes que van participar al mural, que van teixir quadradets i que van fer caliu entre altres teixidores d'il·lusions com nosaltres. GRÀCIES i fins la propera!

2 comentaris: