dimarts, 14 de maig del 2013

Jardí Vertical!

Irradiem felicitat! Ja us vam explicar els nostres plans conjunts amb el Centre d'Art La Panera i Sant Joan de Déu d'Almacelles. Doncs el dissabte, la festa major, per fi va arribar.

I vam arribar ben d'hora i vam posar-nos a la feina amb el cartell de JARDÍ VERTICAL que teníem ideat en punt de creu, quines ganes teníem d'estrenar-nos amb el cross stitch urbà, quines ganes d'agafar una reixa i fer-la nostra i de les llanes!!! I totes les mans possibles van estar allà per fer passar fils i fils i fils i fils i poder llegir-se des de lluny el nostre objectiu! E voilà!!!
No hauria estat possible sense la Sarah, que amant del brodat en punt de creu, ens va preparar l'esquema a brodar! Mil gràcies!!
Poc a poc van acabar d'arribar les guerrilleres, les teixidores de Sant Joan de Déu, altres espontànies que venien a teixir la seva bosseta allà amb nosaltres, altres que portaven la seva aportació per omplir amb la planteta, i fins i tot, quina il·lusió!!, gent que va portar les seves jardineres ja preparades amb planteta i tot!!


Teníem una cadena de muntatge genial. Unes teixien, altres preparaven plantes, altres omplien jardineres, altres regaven, altres penjaven... i moltes feien fotos i reien i xerraven i totes gaudiem de com s'anava omplint i omplint...

Van passar les hores en un no res, i ens vam adonar que teníem tres bossetes que ja tenien planta.. Què ha passat aquí? Quantes plantes teníem? 100!!! Mare meva, tenim 103 bossetes-jardineres penjades!! No ha anat bé, ha estat un èxit total!!!!!!!!!!!!!!!

Vam millorar les nostres expectatives, vam fer realitat un somni de col·laboració, de compartir la nostra il·lusió i de crear el jardí vertical més llaner i més bonic de la història!

La gent va anar marxant, cada vegada quedàvem menys guerrilleres, menys teixidores, menys espontanis, menys curiosos, menys càmares, menys flashos... Va quedar buit i preciós, però ple de les nostres alegries i de molta feina ben feta.


Va ser una jornada perfecta, poques paraules ho definirien, però en volem fer anar una: GRÀCIES a tothom, guerrilleres sou "lo más", teixidores desconegudes us esperem a les properes, Vane i gent de La Panera, gràcies per confiar en nosaltres, Edurne i Noelia gràcies per voler unir les agulles amb els i les vostres teixidores, un plaer que esperem repetir. Gràcies a les nostres famílies que van estar allà recolzant-nos i elogiant-nos sempre! I últim gràcies per la seva indispensable col·laboració a Lanas Stop, per unes llanes tan meravelloses, i a CET El Pla per les precioses plantes que omplen el nostre jardí. 

Que sou de Lleida i encara no l'heu vist? Doncs no deixeu de passar per la Panera! I si voleu veure més fotos, no us perdeu el nostre facebook, que està tant actiu com podem ♥

4 comentaris:

  1. Felicitats per la vostra acció! és una manera molt maca d'afegir color en una valla.
    M'hauria agradat contribuir amb el meu granet de sorra, però aquell cap de setmana no vaig estar per Lleida. Per l'Aplec si que estaré a Lleida i m'agradaria visitar el magnífic jardí vertical que li heu regalat a la ciutat.
    Encara estarà muntat?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Maria, gràcies!!! No sabem si encara estarà penjat per l'Aplec. Si segueixes el facebook de la guerrilla ens pots consultar per allà i et diem si hi és!!!

      Elimina
  2. moltissimes gràcies pel detall!!! la veritat es que no te tant merit eh! a mi em va encantar i cada dia estic mes orgullosa de formar part d'aquest petit grup de guerrilleres urbanes, la veritat i no se si a la resta us passa, pero quan fem aquestes coses a mi se m'omple el cor d'un ventall de sentiments tant positius que em posaria a cridar saltar i fer piruetes!! moltissimes gràcies per l'acollida que em vau donar el seu dia i per ser genialissimes com sou!

    ResponElimina
  3. Aquest jardí vertical és una meravella. Si visqués aprop de Lleida segur que m'hauria acostat per veure'l. Enhorabona per la iniciativa!

    ResponElimina