dijous, 2 de maig del 2013

Qui ha dit Festa Major?

No hem parat no, després de la Guerrilla de Sant Valentí i la sonada actuació per Sant Jordi, us pensàveu que estàvem parades? Doncs no!!! 
Vam tenir una idea genial i en quant LANAS STOP ens va fer arribar una llana meravellosa per treballar, ens vam posar a la feina!

Tot va començar per un correu electrònic del Centre d'Art La Panera (si, si llegiu bé!!) en què ens demanava, des del seu departament educatiu, una col·laboració amb els i les residents del centre de Sant Joan de Déu a Almacelles. Teixidores i teixidors com nosaltres, necessitaven un incentiu, un canvi de visió del què elles havien estat fent tota la vida, una renovació ganxillera i tricotera, SOS!!!!

Ens vam trobar fa unes setmanes a Almacelles pera acabar de decidir el nostre plà. Estava clar! La idea és que el dia 11 de maig a les 11, convertim La Panera en un enorme i preciós JARDI VERTICAL, el què les nostres companyes de Duduà van anomenar PLANTBOMBING. Mireu com els hi va quedar, ho expliquen a la seva crònica de la Guerrilla garden!! ;) I les companyes de Urban Knitting Castellar també en van fer un de Jardí Vertical, mireu!
Ara ens toca el torn a nosaltres! 

La idea és aquesta: fer saquets de llana, ja sigui a mitja o a ganxet. De mida més aviat petita i amb cordes per lligar a la reixa del Museu. Les omplirem de terra i hi plantarem una planta grassa, que aguanten millor  les altes temperatures i no necessiten tanta aigua com altres. 
Serà un jardí genial, lluirà més bonica que mai la Panera. Us deixem un seguit de passes que la Heather té molt ben explicades al seu bloc, mireu mireu!!!



Si teniu ganes de teixir la vostra bosseta-test i voleu venir el dia 11 a col·laborar amb nosaltres i que la Guerrilla sigui la més sonada que mai ha vist la ciutat, us hi esperem amb els braços oberts i les agulles afilades! 
Tal i com diu el programa de la Festa Major de Maig, el dissabte dia 11 a les 11h a La Panera! I si voleu venir a gaudir amb nosaltres, sense bosseta, sense planta i sense agulles, esteu també més que convidats!!! 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada