diumenge, 4 de gener de 2015

Nadal 2014-15 ♥

Ja ha passat, fins i tot ja estem a l'Any Nou. Tot i que el Nadal no acaba fins que passen els Reis, per això no és tard per agraïr i per mostrar el nostre Nadal de guerrilla.

Aquest any vam oferir la nostra il·lusió a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova, pensant en la gent que passaria les seves festes en una habitació que no és la seva, lluny de casa i segur que sense tota la gent a la estima. Per això vam fer la proposta a l'hospital i els hi va encantar!

Igual que a les Gildes que es van posar a treballar com a boges, pensant en tots aquells pacients que veurien la il·lusió per la finestra, i això si que s'encomana i bé! 
Vam guarnir els arbres, just davant la porta, i vam deixar-hi un cel ben nevat i estrellat. 
És la guerrilla més satisfactòria perque no ens han pres res, no ens ho podem creure, potser ja se'ns respecta del tot a la ciutat? Potser ja es valora la nostra dedicació llanera? Potser si! Estem contentes, molt! El proper cap de setmana anirem a fer les tasques de desmuntatge amb la emoció que molta fent n'ha gaudit i que el proper any tindrem un altre repte ;) 

Mil gràcies a la direcció de l'Arnau per acceptar la nostra proposta i per les seves mostres d'agraïment, mil gràcies a totes les Gildes per lluitar i vèncer com sempre i mil gràcies a tots vosaltres que ens heu mostrat que la nostra il·lusió és contagiosa. Gràcies! Ara a per la propera que està molt aprop!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada