dissabte, 1 de febrer del 2014

Ens ajudeu?

Comencem l'any a tope i és que la que estem forjant aquesta vegada és grossa, molt grossa!!!

Junt al Casal de la Dona ens hem liat les llanes al cap i ja ens fan mal les mans de tant teixir! Però com que és una de grossa necessitem tota l'ajuda possible, sinó no arribarem al nostre objectiu... Ens ajudeu?

Estem fent un mural gegant, enorme, súper!!!! Està format per quadradets de 10x10 en diferents liles i després cosits en trossos més grans. Si vols participar en aquesta MAXI URBAN, si vols formar part d'una acció històrica i ens vols fer arribar la teva col·laboració pots fer-ho enviant-nos el teu trosset d'il·lusió al Casal de la Dona de Lleida. Us deixem el cartell que ha fet la dissenyadora del projecte, l'Anna, on hi trobareu tota la informació necessària.
No us podem dir l'emplaçament ni donar més detalls de l'acció, però confieu en nosaltres de que serà sonada. Us encantarà!
Qualsevol dubte, contacteu amb nosaltres. Esperem la vostra ajuda, la farem grossa i vosaltres en formareu part. Nosaltres no parem de teixir, portem la llana lila a tot arreu!!!!! GRÀCIES PER AVANÇAT!
És tot un repte, si, ho sabem, però HO ACONSEGUIREM!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada