dijous, 5 de desembre del 2013

El Nadal ha arribat a la Guerrilla!

El Nadal ha arribat a la Guerrilla! Aquest any ha estat tot un repte que ens ha proposat la Bea, integrant de la Guerrilla, una teixidora excepcional! Treballa a Mobles Egea, a Rambla Aragó 7-9 i ens va proposar que entre totes decoréssim la botiga... E voilà! 
Ho hem dit molt ràpid i és que en poc més d'una setmana ho hem teixit tot, tot i tot! La Bea, com a bona dissenyadora d'interiors, va organitzar tot el muntatge, inclòs un arbre fet de caixes de fusta pintades en blanc! 
Ha estat ràpid però intens, hem teixit floquets de neu, pompons i estrelletes i ahir a la tarda ens vam reunir unes quantes guerrilleres i vam fer el gran muntatge! Vinga, les del celo, les de la escala, les de les tisores, càmera i acció! 


Vam decidir com anava tot i en tres horetes ho teníem enllestit i aplaudíem des de fora veient una nova meravella de la Guerrilla! I és que quan les gildes s'hi posen, s'hi posen bé! 
Si voleu passar-ho a veure hi serà tot el Nadal als Mobles Egea, a la rambla Aragó, prop de la plaça Catalunya. Teniu dos aparadors preciosos fets per la Guerrilla amb la gran ajuda de Katia que en aquesta ocasió ens ha cedit la llana per treballar. Gràcies també a Mobles Egea per confiar en nosaltres en unes dates tan especials i sobretot sobretot a les guerrilleres, perquè fins i tot a contrarrellotge som una guerrilla molt i molt eficient!
Què us ha semblat? Passareu a veure-ho? Esperem els vostres comentaris, ens faríeu felices de saber que hi heu passat ;) 

2 comentaris:

  1. jo hi vaig seguríiiiiiissim, perquè la meva sister és... la Beatriz! :D
    molt bonic tot!

    ResponElimina
  2. és realment genial i precios!! ho se xq hi era!!! jejeje visca visca visca!!!!
    pd: aquest cop no soc la primera en comentar... snif...

    ResponElimina