dimarts, 30 de juliol del 2013

MOJITO'S & KNITTING

Ahir va ser un dia intens de Guerrilla. Estem immerses en molts projectes, molt connectades en somnis teixits que cada vegada avancen més... i ahir era com una celebració de la bona feina feta, perquè estem satisfetes! 

Vam quedar a al tarda per anar al Caixa Fòrum a veure Arriety y el mundo de los diminutos, dels Estudis Gibli, garantia d'èxit segur malgrat alguna ànima jove pensi que són pel·lícules infantils. Amb dignitat nenes!!! Va ser una estona genial, veure com els botons lluïen a les parets, com la mare feia punt i com una agulla de cap pot ser una arma invencible... Un bon record ens quedarà per sempre de la bonica Arrietty.

D'aquí i havent recollit les llanes, vam anar a sopar al Lola. Un tracte genial, mil gràcies!, i un lloc immillorable per teixir a la fresca, amb la bona nit que feia ahir! I després va venir la nostra desitjada mojitricotada. Agulles en mà i mojitos a punt, deliciosos, ens vam posar a teixir part d'un projecte molt important que tenim entre mans les guerrilleres... No podem dir res més... Aviat estarà enllestit i en sabreu més. 

Vam recol·locar i augmentar la família de papallones del Lola, són com a filloles nostres i per tant quan hi anem les hem de cuidar i vetllar per elles. Ens encanta com a la gent els hi continuen agradant i les continua gaudint ;) 
Va ser una gran tarda-nit de guerrilleres, vam riure molt, vam teixir moltíssim i va ser fantàstic com sempre que ens reunim. Per a quan la propera? I tu? Que no t'apuntes a teixir a la fresca? Estigues atent/a al nostre Facebook i no te'n perdràs una!

2 comentaris:

  1. va ser realment una tarda-nit inmillorable! no hi va faltar absolutament res! sou genials! som la millor guerrilla del planeta!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. com sempre la primera en respondre súper Sarah!!! Si, va ser una trobada genial, una així a la setmana ens faria ser més felices segur seguríssim!!!! Besitets!

      Elimina