diumenge, 16 de juny del 2013

Teixim?


El Dia internacional de teixir en públic ha arribat!
Ben aviadet... a les 16.15 morint-nos de calor vam començar a arribar al Niu Blau, base d'operacions de La Guerrilla del Gilda... Som una mica abusadores???? (Gràcies infinites Clàudia per la paciència!) 
Vam començar a prepara les caixes plenes de llanes precioses que Lanas Stop ens va fer arribar especialment per aquest dia. 

A les 16.30 ens apropem a la Pl. de la Catedral... i no veiem a ningú de la Rebel·lió de les Llanes ni del Grup Cultural Garrigues... pànic parcial perquè hi han les taules i les cadires!!!!
De seguida arriben l'Enric i els seus companys i un momentet després la Isabel! Uuuuuf!
Valorant el moviment del sol... creiem que estarem salvades a l'ombra!
Preparem les taules, les cadires i pengem els cartells. Que tothom vegi qui som, la Guerrilla del Gilda ja és aquí!!! 
Arriben súper puntuals part les companyes del Gilda que viuen a Almacelles i de seguida es posen a treballar... en el projecte que farem al setembre. Quins nervis, noves sorpreses, que encara no podem desvetllar!!!!
Anem coneixem a les companyes que venen de Balaguer formant el Club de l'Agulla, Les Modistilles de Les Avellanes, les teixidores d'Oliana! Algunes ens presentem altres no... anem com a loques per a les nostres labors i els projectes que plantegem, heu vist els patrons al nostre facebook?
Durant tota la tarda... arriben coneguts, amics i desconeguts a veure la nostra feina... s'interessen i es genial!!!!!!

Donem les gràcies a totes les que han vingut a les nostres terres... i la Rebel·lió de les llanes, al Grup Cultural Garrigues i Lanas Stop!!!!

Gairebé una cinquantena de persones és tot un èxit, si senyor!!! Amunt les agulles, hem tornat a triomfar!!!
Si voleu veure més fotos, tenim un àlbum al facebook de la Guerrilla del Gilda, no us el perdeu!!

1 comentari:

  1. com que projecte per al setembre??? pero si encara no ens heu deixat descansar del jardí vertical-festa major-sant joan de deu de la ub, de les boletes, de la super xerrada al casal de la dona....de mil coses!!!! descanseu dones!!! que no em deixeu fer jersei!!!!
    sou totes una passada, em sento orgullosissima de ser de la guerrilla i sou un encant de persones que m'heu acollit com una petita familia!
    gràcies superheroines!

    ResponElimina