diumenge, 31 de març del 2013

La Pasqua teixida!

Qui diu que per Setmana Santa tothom està de vacances? Avui hem fet Guerrilla i ha estat fantàstic! Primera trobada a l'aire lliure, a l'entorn de la natura, al Campus d'Agrònoms. És cert "no se puede acampar!" ens ha dit un guarda de seguretat, però fins que no ha vingut han estat tres hores de labors i bona companyia! Sempre fent guerrilla al nostre aire nosaltres!! 

Al final hem estat la Carme, l'Anna, la Elena, la Belén, la Sara, l'Àngels, la Erika i la Esther, jo mateixa. Cadascuna amb la seva labor, i la Belén i la Elena culminant una obra d'art de la que de moment no us en podem dir res, TOP SECRET!! Aviat, aviat!


Aquesta ha estat una trobada diferent, la primera de moltes em sembla a mi ara que ve la caloreta. Han vingut els peluts!! Si, si hem estat entretingudes amb quatre gossets la mar de bonics. La Julieta, la Lu, la Neu i el Lugh que han fet de les seves i s'ho han passat d'allò més bé. 



Al final ja ho diem sempre, quan ens trobem l'important no és avançar labor, sinó passar una bona estona en molt bona companyia, ja sigui ensenyant nous cabdells o parlant de plagues a les plantes ;) 
Envoltades de ginestes, d'arbres florits i... esmorzant panadó de carabassa exquisit que ens ha fet la mare de la Belén, mil gràcies!! Una delícia!


Ha estat un matí fantàstic, i com passen les hores al vostre costat! I la propera? Diumenge vinent, clarooooo!!

Us hi apunteu? Seguiu-nos aquí!

3 comentaris:

  1. Genial el reportatge, moltes gràcies Esther! Però hi faltes tu i això no pot ser!!! Un matí al solet, en el "meu ambient", amb los peluts, les llanes i le guerrilleres... no es pot demanar més!

    ResponElimina
  2. un matí de pasqua genial!!! gràcies noies!! és tot un plaer quedar amb vosaltres

    ResponElimina
  3. Quan et penses que no pots disfrutar més... Pam! Quedem amb la Guerrilla!
    És genial noies!!
    És clar que jo no vaig teixir... em podem els quatre potes!!!!!
    Gràcies per la vostra companyia i energia!

    ResponElimina