dijous, 19 de febrer del 2015

ANIMAC 2015

L'Animac es va posar en contacte amb nosaltres, tenien una proposta per les Gildes. Quin subidon! Volien que formèssim part de la mostra del 2015, nosaltres! 

Vam esperar a que el Carles Porta donés vida al cartell de l'edició, sense cap contacte entre ell i nosaltres, res. I vam ser privilegiades de conèixer el cartell abans que el públic, quin honor! I vam quedar parades en veure l'elefant de llana del cartell, impressionant, com si ho haguèssim somiat i després li haguèssim demanat, igual! 
La nostra imaginació ja sabeu que és poderosa i vam ser agossarades i vam demanar a la Francesca i al Blai... si seria possible fer un elefant de fusta gegant, enorme, brutal! I que nosaltres ens comprometíem a teixir-lo, exacte al cartell. 

I si gent, així va ser. Ens va arribar un mega elefant de 2m x 2m i vam buscar la llana idèntica al cartell, i vam mesurar, i calcular, i recalcular, i repartir tasques... i les Gildes van teixir i teixir i teixir. I un cop teixit, van cosir i cosir i si. L'elefant ja era viu, de la il·lustració a les mans meravelloses i treballadores de la Gildes. 
Foto cedida per l'Animac al taller del gran fuster creador de l'elefant ;) 
Foto cedida per la Sarah, les Gildes sempre immortalitzen les guerrilles!

Com us heu quedat? Nosaltres estem joioses amb el resultat, aquesta vegada si que ens ha semblat que una petita part nostra havia partit, aquest cop més que mai. És que és un elefant!
Aquí només una petita mostra de la Guerrilla del Gilda despedint a l'elefant, GRÀCIES NOIES! Però en falten d'altres, teixidores de l'elefant que no van poder venir al comiat, i altres que no han pogut teixir en aquesta ocasió però que ens han animat i han gaudit del resultat amb nosaltres. No podem deixar de dir-vos que tenim Gildes intrèpides que no sabent teixir amb dos agulles, n'han aprés expressament per ser partíceps de l'animaló, és o no és brutal la seva implicació? Visca les Gildes!

Si el voleu gaudir estarà penjat a La Llotja durant tota la mostra de l'Animac. Quan hi aneu a veure els millors curts i pel·lícules d'animació internacionals, mireu amunt al cel de la llotja i trobareu l'elefant llaner de les Gildes ♥
Repte rera repte ens adonem que les Gildes podem amb tot, que ens il·lusionem i que cada fita és un pas més per voler continuar endavant i no deixar passar cap oportunitat per sentir-nos les teixidores d'emocions que som. Gràcies Gildes per fer possible una aventura més i gràcies Francesca, Blai i Animac en ple per confiar en les Gildes! Gràcies!

I tu que ens llegeixes, vine amb nosaltres! Canviarà la teva vida, creu-t'ho!