diumenge, 16 de juny del 2013

Teixim?


El Dia internacional de teixir en públic ha arribat!
Ben aviadet... a les 16.15 morint-nos de calor vam començar a arribar al Niu Blau, base d'operacions de La Guerrilla del Gilda... Som una mica abusadores???? (Gràcies infinites Clàudia per la paciència!) 
Vam començar a prepara les caixes plenes de llanes precioses que Lanas Stop ens va fer arribar especialment per aquest dia. 

A les 16.30 ens apropem a la Pl. de la Catedral... i no veiem a ningú de la Rebel·lió de les Llanes ni del Grup Cultural Garrigues... pànic parcial perquè hi han les taules i les cadires!!!!
De seguida arriben l'Enric i els seus companys i un momentet després la Isabel! Uuuuuf!
Valorant el moviment del sol... creiem que estarem salvades a l'ombra!
Preparem les taules, les cadires i pengem els cartells. Que tothom vegi qui som, la Guerrilla del Gilda ja és aquí!!! 
Arriben súper puntuals part les companyes del Gilda que viuen a Almacelles i de seguida es posen a treballar... en el projecte que farem al setembre. Quins nervis, noves sorpreses, que encara no podem desvetllar!!!!
Anem coneixem a les companyes que venen de Balaguer formant el Club de l'Agulla, Les Modistilles de Les Avellanes, les teixidores d'Oliana! Algunes ens presentem altres no... anem com a loques per a les nostres labors i els projectes que plantegem, heu vist els patrons al nostre facebook?
Durant tota la tarda... arriben coneguts, amics i desconeguts a veure la nostra feina... s'interessen i es genial!!!!!!

Donem les gràcies a totes les que han vingut a les nostres terres... i la Rebel·lió de les llanes, al Grup Cultural Garrigues i Lanas Stop!!!!

Gairebé una cinquantena de persones és tot un èxit, si senyor!!! Amunt les agulles, hem tornat a triomfar!!!
Si voleu veure més fotos, tenim un àlbum al facebook de la Guerrilla del Gilda, no us el perdeu!!